Home

Hvorfor bestiller vi maten på nett I Oslo / Norge? Jo, vi bestiller mat på nett for forskjellige årsaker.

Latsomhet: Det sies at vi blir latere og later, men er det bare på grunn av latsomhet at så mange kaster seg over nettet og kjøper sine dagligvarer gjennom internett? Utenom de syke, de med mange barn og de som bor alt for langt fra butikker, er det mange andre som gjør dette.

Tunge bæreposer: Det er mange sekretærer / medarbeidere som ikke ørker å bære flere tunge bæreposer med matvarer fra butikken I hjørnet. De har en god grunn til å handle på nett. Tenk deg melk, brød, pålegg, egg og juice, kaffe og kaffefilter og etc. som må handles hverdag til 40 ansatte! Nei, sier du? Ja, som sagt mange som gjør dette for å spare på penger! De vil, med vilje, glemme langtids effekten av å bære tunge bæreposer dag etter dag. Det anbefales med det sterkeste at lederne må tenke på nytt.

Tidsklemma: Mange som ikke har tid til å handle I butikken. Tenk deg en situasjon hvor du er ansatt I din bedrift og må være på jobb kl 09 samtidig som tiden-rekker-ikkedu må stikke innom butikken og kjøpe ingredienser til lunsjen for resten av medarbeidere! Hva?? Sier du! Ja, det er mange sekretærer som har omkamp med klokke for å rekke tidsnok til arbeidsplassen sin. For å minske stress på jobb, særlig om morgenen anbefalse det å bestille mat på nettbutikk.

Prioritet: Mange som ikke rekker å utføre viktige arbeidsoppgaver på jobben! De rekker rett og slett ikke med 8 timers jobb å bli ferdig med utdelte arbeidsoppgaver.

Tid er penger: En enkel regestykke viser at en gjennomsnittlig handletur til butikken tar I gjennomsnitt I underkant av en time. Det handler om å lage en handleliste, besøke fysisk butikkentid-er-penger.jpg, velge matvarer, legge dem I handlekurv, legge dem I kassen, betale, pakke og bære bæreposene til bilen eller direkte til kontoret. Dette er utenom å gå frem og tilbake I butkken for å finne det du er ute etter eller stå I betalingskø! Flere og flere advokater, tannlegkontorer, finansbedrifter og andre bedrifter som tjener gode penger vurdere å bruke matbutikker på nett til å levere matvarene til sine kontorer. De begrunner det med at de tjener I gjennomsnitt over tusen krone pr. Time og hvorfor skal du kaste bort sin tid til å handle mat I butikken?

dagligvarer-pa-nett

Konsentrasjon: Lederen kan ha bedre grunn til å bestille maten på nett, nettopp på grunn av at medarbeideren kan konsentrere seg til viktigere oppgaver enn matinnkjøp.

Om du eller ditt firma ble overbevist om å handle sine dagligvarer på nett, så kan dere kontakte oss for en uforpliktende samtale.

https://www.powtoon.com/c/e1mMVCzyH4G/1/p

Save

Recent Posts

More Posts